menu close menu

Elérhetőség, további információk

Elérhetőség

E-mail cím: info@invitart.hu (legkésőbb 24 órán belül válaszlevelet küldünk, amennyiben nem érkezik válasz, kérjük jelezd felénk telefonos elérhetőségeinken)

Telefonszám: 70/626-5487

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Duna Erika egyéni vállalkozó

Székhely: 6720 Szeged, Kelemen utca 4.

Adószám: 66563934-1-26

Egyéni vállakozó nyilvántartási szám: 36046487

Kibocsájtó hivatal: Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala

Szerződés nyelve: magyar

Árak: bruttó árak

Letölthető dokumentumok:

Általános szerződési feltételeink az alábbi linken tölthető le: ÁSZF

Személyes adatok védelméről szóló információk (GDPR) az alábbi linken tölthető le: Adatvédelmi tájékoztató

Rendelés menete

Rendeléseteket leadhatjátok e-mailben és telefonon is. Telefonon történt rendelés leadáskor emailben még megerősítést fogunk kérni, ezzel kapcsolatosan a telefonhívás után 24 órán belül felvesszük veletek a kapcsolatot.

A honlapon látható termékek esetében több helyen árral is találkozhattok, ebben az esetben a feltüntetett áron megtudjátok rendelni az adott terméket. Az árak minden esetben bruttó árak, tehát tartalmazzák az Áfát. A termék(ek) kiválasztása után, küldjétek el részünkre a kívánt darabszámot, meghívók esetén a kiválasztott termék nevét, darabszámát, papír, szalag színét, valamint a termékhez szükséges adatokat: szöveg, idézet, betűtípus, betű szín, bármilyen szöveget vagy képet amit szeretnétek még a kiválasztott termékre.

Egyedi igény esetén árajánlatot tudunk küldeni. Amennyiben bármelyik termékünkből egyedit szeretnétek, kérünk Titeket, hogy az alábbi adatokat mindenképpen küldjétek meg nekünk opcionálisan: papír színét, fajtáját, szalagok színét, kivitelezéshez szükséges információkat, darabszámot és minden információt ami hasznos lehet nekünk.

A megadott adatok alapján látványterv készül, melyet PDF-ben küldünk meg. A látványterv megküldése után lehetőség van a módosításra. Kérlek benneteket, hogy minden esetben a látványtervet figyelmesen olvassátok át, és ha hibát találtok benne, jelezzétek nekünk. Jóváhagyás után reklamációt már nem tudunk elfogadni, ha bármilyen elírási hiba marad. Ha jóváhagyjátok az elküldött mintát, utána már elindul a gyártás, és nincs, vagy csak különdíj ellenében tudjuk azt módosítani. Ennek összege, pedig a munka adott fázisától függ.

Esküvői meghívó esetén lehetőség van postai úton mintapéldányt kérni. Ennek feltételeiről érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

A termékek nagy része egyedi, kézzel készített, ezért mindenképpen nagyobb átfutási idővel rendelkezik, mint egy hagyományos, előre megvásárolható, sablon meghívó/termék. Ennek tekintetében nagyobb átfutási idővel készülnek el, hagyományos társaiknál. Érdeklődés vagy megrendelés esetén mindig tájékoztatni fogunk, hogy a látványterv jóváhagyását követően, mennyi idő alatt tudjuk elkészíteni. Felhívjuk figyelmeteket, hogy főszezonban az elkészülés akár 10-20 munkanap (leginkább gravírozott termékek) is lehet, de ha megírod nekünk, melyik termékünk érdekel (db számmal), akkor pontos információval tudunk szolgálni..

A weboldalon látható képek eltérhetnek a valóságtól (élénkebb színű, halványabb, sötétebb, jobban csillog, stb.) ezért a weboldalon látható képek és a valóság közötti eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni. Törekszünk arra, hogy fotóink minősége magas színvonalú és színhelyes legyen, de a képernyő beállítása módosíthatja a színeket, tehát eltérhetnek attól.

Fizetési lehetőségek

Fizetés előreutalással: A rendelt termék árát előre kell utalni, a gyártás ezután indul el.

Fizetés utánvéttel: A rendelt terméket elkészítjük és utánvéttel küldjük meg.

Távszerződés

A Megrendelés a weboldalon található email címre történő elküldésével és annak visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Duna Erika egyéni vállalkozó 6720 Szeged, Kelemen László utca 4. 1/5., adószám: 66563934-1-26, email cím: info@invitart.hu telefon: +36706265487 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel: a Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni. Megrendelő jogosult a megrendelésétől elállni mindaddig, amíg értesítést nem kap a gyártás megkezdéséről. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Csongrád Megyei Bíróság illetékességét kötik ki. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Egyéb tudnivalók

Tájékoztatjuk, hogy a szerkesztett anyagokat 3 évig megőrizzük, utána törlésre kerülnek. A weboldalon látható képek eltérhetnek a valóságtól (élénkebb színű, halványabb, sötétebb, jobban csillog, stb.) ezért a weboldalon látható képek és a valóság közötti eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni. Törekszünk arra, hogy fotóink minősége magas színvonalú és színhelyes legyen, de a képernyő beállítása módosíthatja a színeket, tehát eltérhetnek attól. A termékek leírása tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak minden információt az adott termékről.

Küldött anyag esetén, a színegyezőségért (sötétebb lesz, vagy világosabb, esetleg árnyalatbeli különbségek) felelősséget nem tudunk vállalni.

Elállási jog

Termékeink rendelése internetes rendelés, ezáltal a vásárló a terméket nem tudja megtekinteni. Kivétel ez alól a mintadarab. A vásárló az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül elállhat a vásárlástól, ennek részletes szabályait a 45/2014. (II.26) Kormányrendeletben olvashatjátok. Ez a jog néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolható. Kivétel alá tartozik az olyan termék, amely a megrendelő egyedi kívánsága alapján kerül elkészítésre.

Idézetek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldaláról:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk. Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére. a vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni. Példaként említhető, amikor ajándéktárgyakat, pólókat, bögréket a megrendelő egyedi kívánsága, az általa biztosított fotók alapján készítenek el. Hasonlóan nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az általunk készített digitális fényképek előhívásával, vagy egyedi számítógépes szoftverek megalkotásával bízzuk meg a webáruházat.

További kérdések esetén, érdemes átolvasni a hivatalos állásfoglalást, melyet az alábbi linken is megtaláltok: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság hivatalos weboldala - Elállási és felmondási jog

További kérdések esetén, érdemes átolvasni a hivatalos állásfoglalást, melyet az alábbi linken is megtaláltok: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság hivatalos weboldala - Elállási jog hiánya

Fényképek

A fényképeket Pusztai Noémi és Bácskai Fruzsina (Fruzsi facebook oldala: Emlék Kockák) készítette. Az oldalon közölt képek esetében minden jogot fenntartunk. Bármilyen felhasználása, megosztása, másola, csak a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Szállítási információk

Az elkészült termékeket DPD futárszolgálattal tudjuk eljuttani. A szállítási díj minden esetben a megrendelőt terheli. A megrendelt termék árát és a postaköltséget előreutalással vagy utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Személyes átvételkor lehetőség van készpénzes fizetésre. Személyes átvételre Szegeden van lehetőség.

Előreutalás esetén: Lehetőségetek van a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Utánvét esetén: A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A fizetendő végösszegről emailben értesítünk, a számlát a csomag tartalmazni fogja. A szállítási díjról a csomag lemérése után tudunk pontos tájékoztatást adni. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáljátok meg, és a termékeken észlelt sérülés esetén kérjétek jegyzőkönyv felvételét, és ne vegyétek át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási díjak

A megrendelés elkészülte után a csomag össztömege alapján kiszámításra kerül a postaköltség.

Az alábbi szállítási díjakkal tudtok kalkulálni:

3 kg-ig: 1250 Ft

3,1 - 10 kg-ig: 1650 Ft

10,1 - 25 kg-ig: 2180 Ft

Utánvét esetén plusz 10.000 Ft-ig 320 Ft, 10.001-30.000 Ft-ig 550 Ft, 30.001-60.000 Ft-ig 1000 Ft kerül még felszámításra.